flag Судова влада України

Відправка процесуальних документів електронною поштою учасникам процесу

06 червня 2013, 15:16

Оголошення!

До відома громадян!

 

Відповідно до наказу Державної судової адміністрації України від 31 травня 2013 року № 72 «Про реалізацію проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу» з 17 червня 2013 року у місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції запроваджено порядок щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (кримінального провадження) із застосуванням автоматизованої системи документообігу суду.

 

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1.       Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу розміщеній на офіційному веб – порталі судової влади України за адресою : http://e-court.mail.gov.ua/. При реєстрації в системі вказувати достовірні відомості про себе або юридичну особу, яку учасник представляє.

2.       Подати до Київського районного суду м. Донецька (особисто, або через представника повноваження якого посвідченні належним чином) заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді.

3.       Процесуальні документи в електронному вигляді по відповідній справі будуть надходити на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу з доменним іменем.